Afhentning af affald: privat og erhverv

Hej alle sammen! Så blev det tirsdag morgen. Jeg skal på kursus i dag, og har derfor tid til at skrive jer en blogpost her fra morgenstunden. I dag skal vi tale om afhentning af affald med en pink skraldebil. Læs med og lær meget mere om dette emne. 

Det er nemt at få del i dette afhentning af affald både for private og erhverv

Det er et fedt emne, som vi i dag skal tale om, synes jeg. Det er nemlig sådan, at vi skal tale om afhentning af affald her i dag på bloggen. Det er noget, som jeg går meget op i, fordi jeg godt kan lide at gå op i miljø og det der er godt for miljøet. Derudover kan jeg godt lide, at hverdagen glider. Og det kan den virkelig komme til med dette afhentning af affald. Det er både for private kunder og for erhvervsdrivende, så I kan alle få del i det her. Du kan stole på, at Skraldebilen henter dit affald hvor som helst og når som helst og det er lige det affald, som du har brug for bliver hentet. Du kan læse meget mere om inde på deres hjemmeside. Men lad os også lige tale mere om dette nedenfor, hvor jeg fortæller mere. 

Er det noget for dig?

Hvis du kan svare ja til, at det er noget for dig, så synes jeg klart, at du skal klikke dig ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Jeg er ret sikker på, at det her med afhentning af affald er noget for jer alle. Det er nemlig noget, som gør dagen så nem. Nu tænker du måske hvilken slags affald de henter ude ved det? Det synes jeg lige, at vi skal komme ind på. Listen lyder: haveaffald, elektronikaffald, affald fra køkken, afhentning af møbler, som I ikke længere ønsker i jeres hjem eller på kontoret. De kommer også ud til dig og hjælper med rydning af kælderrum, loftrum, køkken, dødsbo, kontor, og lejlighed/hus. Som jeg var inde på tidligere, så kan de også hjælpe med nedrivning af køkken, vægge, badeværelse eller lignende, hvis I er igang med den store renovering. Dette kan altså være en kæmpe hjælp tidsmæssigt. Det er altså en lang række af gode ting, som de kan hjælpe dig med og det er jo kun fedt for alle. 

Læs også mere her.