Brugt Mercedes? Her er mine erfaringer

Min erfaring med en brugt Mercedes

Jeg har for nyligt købt en brugt Mercedes. Det har altid været mit yndlingsbrand af alle bilmærker, så det var selvfølgelig oplagt, at jeg en dag skulle have mig en Mercedes selv. Jeg havde dog troet, at den skulle være helt ny, men da jeg så de gode priser på brugte Mercedes, var jeg nødt til at slå til. 

Hvorfor jeg købte en brugt Mercedes?

Som sagt havde jeg altid troet, at jeg skulle have en helt ny Mercedes. Ingen som havde kørt den før, helt nye sæder, nyt læder, ingen ridser nogen steder. Helt, helt ny. Men da jeg kiggede nærmere på Mercedes brugte biler blev jeg faktisk overrasket over, hvor god stand de er i. Jeg forelskede mig faktisk virkelig hurtigt i en brugt Mercedes Benz SL63. Den var nedsat med hele 100.000 kroner, så det var en mega kup for mig. Jeg må indrømme at det er en ego-bil og ikke ligefrem en min kone og jeg lige henter børnene fra skole i, men det var præcis sådan en bil jeg havde drømt om. Der var ingen ridser, den duftede helt ny indeni, sæderne var som nye (og så er det røde lædersæder – pænt cool), og så havde den kun kørt 5000km, da jeg købte den. Så man kan jo sige, at den egentlig var ny. Det er den selvfølgelig ikke mere, med alle de småture, jeg har været på 😉 Det blev en brugt Mercedes, fordi prisen bare var så god i forhold til bilens tilstand.

Mine erfaringer

Hvis du også er vild med Mercedes, så synes jeg faktisk at du skal give en brugt Mercedes en chance. Jeg var super skeptisk i starten, men da jeg så, hvor mange penge jeg sparede, og hvor god stand bilen var i, var jeg faktisk ikke i tvivl. Mercedes medarbejdere er også rigtig behjælpelig med alt den info, som man skal bruge. Jeg havde en vildt godt dialog med sælgeren og han smed endda lidt ekstra services og merchandise oven i prisen. F.eks. fik min kone en Mercedes-cykel oveni. Så nu kan hun køre mountainbike på en Mercedes-cykel. Ret sejt. Jeg har ikke haft nogle problemer med hverken bilen motor eller indmad – altså sæder, gps, air condition osv. Det hele har bare virket som ny.

Hvis du elsker biler ligesom jeg (især hurtige biler), men hellere vil lease, så er her en artikel om flexleasing, som jeg fandt super interessant.