Kobling udskifting hos Quickpot er både hurtig og billig

Skift kobling ud hos Quickpot.

Det er skønt at have sin egen bil. For det første får man meget mere frihed i forhold til, når man bruger offentlig transport. Og så er det også nemmere at rejse frem og tilbage til daglig samt besøge nye steder i fritiden. Der er selvfølgelig også ulemper, som for eksempel, hvor dyrt det kan være at eje og vedligeholde en bil. Og nogle gang skal man også overleve uden bilen i et par dage eller uger, når den skal til reparation. Heldigvis er et besøg hos autoværkstedet ikke altid en dårlig oplevelse. Forleden dag var jeg nødt til at udskifte min bils kobling, og jeg var heldig nok til at finde Quickpot. Læs mere, hvis du er interesseret i god service til din bil.

Her kan du trygt få din bils kobling udskiftet

Med hovedsæde i Viborg, blev Quickpots første værksted dannet i 1993. I dag kan man finde deres værksteder ved mange flere lokationer i Danmark. I alt har de nemlig 28 autoværksteder, og de byder alle sammen på full-service, inklusivt udskiftning af kobling.

QuickPot er blandt de bedste i branchen, med over 130 uddannede mekanikere og dækmontører samt 25 lærlinge. Min oplevelse hos dem var meget positiv. De var hurtige, dygtige og gav mig en rigtig fin pris. Jeg har allerede aftalt at få lavet flere reparationer på min bil hos dem.

Quickpot kan også mere end at udskifte kobling

Hos Quickpot fokuserer alt personalet på kvaliteten af deres arbejde uanset, hvad slags reparation de skal til at udføre. Det indtryk fik jeg, i hvert fald. De medarbejdere som jeg havde kontakt med var alle sammen flinke og hjælpsomme. De tog sig rigtig godt om min bil, og gav mig gode råd og tips omkring vedligeholdelse af bl.a. kobling. Jeg følte, at det var vigtigt for dem at udføre deres job på den bedste måde mulig, hvilket var meget rart. Jeg har før i tiden følte det modsatte hos andre autoværksteder – næsten som om de var ligeglade med mig og min bil.

Manden, der udskiftet min bils kobling fortalte, at han primært anvender det nyeste værktøj og udstyr i sit arbejde. Ifølge ham investerer Quickpot meget på at holde trit med tiden. Derfor sørger de også for en god uddannelse til deres personale. Som deres kunde, kunne jeg sagtens mærke det.

5 stjerner på Trustpilot…

Det var ikke nogen overraskelse at se på nettet, at Quickpot har 5 stjerner på Trustpilot. Personalet lyttede til mig, og aftalte prisen for kobling udskifningen inden de gik i gang med det. Der var ikke nogle skjulte omkostninger og heller ikke nogle ”last minute” tillæg. Jeg anbefaler dem gerne.

Klik på linket, hvis du vil have, at Quickpot udskifter din kobling eller laver en anden form for reparation på din bil.

Skal du bruge træfældning i København eller omegn?