Vi skal tale om Dickies 874, som er et mega sejt tøjbrand

 

Jeg er glad for, at I i dag er kommet her forbi bloggen. Det skal handle om mode hos Dickies 874, som er en af mine yndlingsting at tale om.

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I i dag er kommet her forbi bloggen. Det skal handle om mode hos Dickies 874, som er en af mine yndlingsting at tale om. Hvordan har I det med mode? Læs med i dag.

Jeg har et tip til dig: Dickies 874

Jeg har som sagt tænkt mig at tale lidt om mode i dag her på bloggen. Det skal nemlig handle om et brand som hedder Dickies 874. Jeg elsker mode og har netop fået øjnene op for dette brand. Jeg er meget begejstret for brandet! Måske I også vil kunne lide det! Det kommer fra USA, så det er altså ikke et dansk brand, men det betyder jo ikke noget. Dickies 874 er kendt for to ting nu: sin gode kvalitet og noget, man kan arbejde i og blive beskidt i, men også som noget, der er mege kult og inkluderende. Det er faktisk et ret kendt brand i USA. Deres kunder er meget loyale, og har købt deres tøj igennem mange år. Så det har altså skabt et stærkt brand. Dette brand har en virkelig god workwear-kvalitet, som er det Dickies 874 blev kendt for.  Der er mange, der går med dette brand f.ek.s Skatere, Custom Culture folks, Rockabillies og streetwear-elskere. Jeg er ingen af delene, men jeg synes stadig at det er mega sejt.

Hvorfor skal du kende dette brand?

Du skal kende til dette brand, fordi det emmer af god kvalitet og har ret sejt design. Det betyder også, at du kan have det i mange år fremad. Lækkert ikke? Der er virkelig meget tøj fra den kollektion, som jeg godt kunne tænke mig. Det er god kvalitet, lækkert design, og så synes jeg bare at det er sejt at have noget fra det her brand. Jeg har endnu ikke fået erhvervet mig mere end et par bukser, men det skal jeg helt klart, for jeg kan virkelig anbefale det. Jeg har ønsket mig meget af det her tøj i julegave af mine forældre, fordi jeg har set vildt mange seje typer på TikTok gå med deres tøj. Så nu vil jeg også gerne have noget, så jeg kan se mega sej ud. Er det et brand, som I skal have fat i? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvis I også bliver vilde med dette brand efter vi har talt om det i dag.

Læs også meget mere lige her.