Min positive oplevelse med en brugt Mercedes

En brugt Mercedes er også fantastisk

I dette indlæg kan du læse om min positive oplevelse med en brugt Mercedes. I takt med at jeg i fjor fik et nyt job, så skulle jeg også ud og købe en bil. Grunden til dette var den lange afstand til og fra arbejde. Jeg har aldrig før haft min helt egen bil, så det var rigtig spændende for mig. Jeg besluttede mig for at gå “all in” og vælge en Mercedes-Benz. Da jeg så priserne på de helt nye modeller blev jeg lidt forbavset. En bilhandler fortalte mig om brugte biler og at Mercedes helt klart også har brugte biler. Jeg tjekkede det ud og kører i dag rundt i en brugt Mercedes.

En brugt Mercedes er fantastisk at køre i

Der er absolut ingen forskel mellem en ny og en brugt Mercedes. Selvfølgelig udover at en splinterny Mercedes ikke er blevet kørt i før. De fleste brugte biler på Mercedes hjemmeside er fra 2016 og har kørt op til 32.000 km. Der udbydes mange forskellige brugte modeller og det er muligt at spare helt op til 125.000 kr. De forskellige modeller ligger også i forskellige prisklasser. Mercedes udbyder både de mere “standard” modeller, men også “luksus” modellerne. Man kan faktisk sige, at der er en bil for enhver smag. Husk på at en brugt Mercedes også leveres inklusiv 2 års fuld fabriksgaranti.D

Min positive oplevelse

Efter lidt googlesøgning endte jeg op hos en Mercedes-Benz forhandler. Her blev jeg taget imod af deres venlige salgseksperter. Jeg fortalte dem om min overvejelse om at købe en brugt Mercedes. Jeg blev guidet og fodret med en masse informationer. Jeg fik prøvekørt et par biler og efter en time hos forhandleren, havde jeg skrevet under, og var ejer af en brugt Mercedes-Benz A180 d. Bilen var fra 2017 og havde kørt knap 11.000 km. Jeg fik tilbudt en rigtig god pris for den brugte Mercedes og jeg kunne ikke sige nej. Alt i alt var det en meget positiv oplevelse. Jeg kan virkelig anbefale dette til dig, som ønsker en Mercedes, men ikke har mulighed for at betale den fulde pris.

Mercedes-Benz

… Er en klassiker! Det er et lækkert brand og du er altid sikker på at bilen h. Inde på hjemmesiden kan du se, hvor i Hovedstadsområdet du kan finde en Mercedes-Benz butik. Det er også muligt at se butikkernes samt værkstedernes åbningstider. Skynd dig at gøre en handel i dag, inden en anden gør det.

Hvis du hellere vil lease en bil, kan du læse mere om flexleasing i linket.